Snabblån & mobillån hos Expresskredit

På Expresskredit erbjuder de snabblån & mobillån som inte kräver varken garantier, säkerheter eller borgen av dig som låntagare. Dessa lån kallas i folkmun även ofta SMS lån och det vanligaste är att man tar denna typ av lån just via SMS via sin mobiltelefon - mobillån. Som kund hos Expresskredit kan du som privatperson ta ettmobillån via SMS men det går även att ansöka om ett lån direkt via webben.

Expresskredit erbjuder privatpersoner att enkelt låna upp till 3 000 kr via mobillån. Många av Expresskredits kunder använder Expresskredits lån till att lösa situationer där man tillfälligt har brist på pengar. Det är viktigt att tänka på att mobillån innebär en skuld som måste betalas tillbaka.

Som förstagångskund hos Expresskredit får du låna 1 000 kr av Expresskredit, andra gången du lånar kan du låna maximalt 2 000 kr och tredje gången är det maximalt 3 000 kr som gäller.

Att använda Expresskredits lånetjänst är väldigt enkelt. Du får som kund direkt svar om du beviljas ett av Expresskredits snabblån eller inte. När Expresskredit beviljar en ansökan får du sm kund information om återstående steg till utbetalning av ditt lån.

Expresskredits kundtjänst för öppen måndag till fredag klockan 08:00 till 20:00 samt lördagar klockan 10:00 till 18:00. Under Expresskredits öppettider överförs ett beviljat och bekräftat mobillån direkt om du har bankkonto hos Danske Bank. För övriga banker överförs ditt lån hos Expresskredit senast nästkommande bankdag.

Expresskredit drivs av Expresskredit Norden AB och är ett helsvenskt aktiebolag som har som affärsidé att erbjuda privatpersoner enkla och snabba lån via SMS, så kallade mobillån. Expresskredit är registrerat hos Finansinspektionen och uppfyller alla krav för drift av låneverksamhet mot privatpersoner.Mobillån från Expresskredit

Mobillångivare Belopp Ränta/avgift Ansökningsavgift Snabbansökan
Expresskredit 1000 kr 0/300 kr 0 kr
Expresskredit 2000 kr 0/300 kr 0 kr
Expresskredit 3000 kr 0/600 kr 0 kr