Mobillångivare

Låna 20000 kr

Behöver du låna 20000 kr? Numera är det inga större problem att låna 20000 direkt. I vårt jämförelseverktyg kan du lätt hitta de långivare som matchar dina egna villkor bäst. Låna 20000 snabbt och enkelt genom att hitta rätt långivare för just dig. Med ett snabbt lån som du betalar tillbaka nästa lön hinner det inte samlas så mycket ränteavgifter. Hoppas du hittar vad du söker!

Skuldsanering av dina lån

Om du har många lån i gång samtidigt kan det vara svårt att ta sig ur den onda cirkeln. Det första du ska prova är att kontakta en bank där du kan samla dina lån till en lägre ränta. Fungerar inte det kan du fortfarande få hjälp med dina lån genom en så kallad skuldsanering hos Kronofogden. Du kan läsa mer om skuldsanering och göra ett skuldsaneringstest på Kronofogdens hemsida.

En skuldsanering går igenom ett antal steg innan du blir helt skuldfri och det kan ta lite tid men om du har blivit beviljad skuldsanering kan du sova lugnt från kravbrev och liknande. De steg som en skuldsanering går igenom är:

  1. Du skickar in en Ansökan om Skuldsanering. Det kostar inget att ansöka och du behöver inget ombud som hjälper dig. Att fylla i ansökan är väldigt enkelt.
  2. Ditt ärende utreds av Kronofogden. De sammanställer din situation och skickar vidare ett förslag till de du har skuld till, dina fordringsägare.
  3. Om du blir beviljad skuldsanering får du ett beslut skickat till dig som förklarar hur mycket du ska betala tillbaka. Du behöver ofta inte betala tillbaka allt utan planen är strukturerar så att du fortfarande kan leva relativt normalt
  4. Du betalar av dina skulder enligt den fastställda planen. Detta tar normalt 5 år, du betalar inte någonting i december och juni då det är månader många normalt har högre utgifter.
  5. När du antingen har betalat tillbaka allt eller följt planen under 5 år ställs du som skuldfri och är inte längre skyldig någon någonting längre. Därefter kan du börja ditt nya ekonomiska liv helt fri från skulder.

Hur mycket får jag låna?

Du kan låna 600000 kr som max med ett så kallat blankolån, dvs ett lån utan säkerhet. De långivare som lånar ut på mindre summor hanterar ofta bara blancolån. De är snabba och smidiga och kräver bara en enkel kreditupplysning av något slag. Problemet med blankolån är att räntan är ofta ganska mycket högre än för lån med säkerhet. Men för lån som du planerar att betala tillbaka snabbt är de helt perfekta då det är mycket smidigare och snabbare än att ansöka om lån hos en bank.

Låna med snabbt mobillån

Är du i behov av att låna 20 000 kronor med utbetalning samma dag? Ett snabbt mobillån (även kallat för SMS-lån eller Swishlån) kan vara din lösning – inte minst om behovet av pengar uppstår plötsligt och oväntat. Den här typen av lån har blivit allt vanligare och mer populära. För att ditt mobillån ska gå igenom snabbt krävs det att långivaren tecknar ett avtal för direktbetalningar med din bank. Ansökningsprocessen är snabb och enkel, och säkerställer en snabb överföring av pengar när du är i störst behov av det.

Spara pengar med billigt mobilabonnemang

Ett lån på 20 000 kronor kan räcka till mycket – och till ännu mer om man gör smarta val med sina lånade pengar. Att köpa en ny mobil kontant kan bli kostsamt. Engångskostnaden är dyr, och abonnemanget för mobilen löper på. Att köpa en mobil med mobilabonnemang kan spara en upp till flera tusenlappar om man köper en mobil med det billigaste mobilabonnemanget. Flera operatörer erbjuder dig att teckna ett mobilabonnemang som ger dig mobilen på köpet – till en slutkostnad som är lägre än priset för mobilen. Gör flera smarta val för att få pengarna att räcka längre.