Startsidan ››› Netlender

Netlender Lån & Mobillån

Netlender garanterar alltid låga kreditkostnader och en bra service för sina sms lån/mobillån.

Hos Netlender kan du ansöka om mobillån med flexibla återbetalningsalternativ i flera olika steg föratt smidigt betala av ditt lån. Netlenders lånesystem har en unik säkerhetslösning som förhindrar bedrägeri och penningtvätt på mobillån. Nya kunder hos Netlender fyller i en låneansökan som ska undertecknas och sändas per post till Netlender. Du får som låntagare besked om huruvida din låneansökan bifalles senast dagen efter Netlenders mottagit din ansökan och slipper lämna ut konfidentiella uppgifter via sms, telefon eller Internet.

Behöver Du extra pengar för att betala en räkning eller täcka oväntade utgifter? Kanske har det dykt upp ett tillfälle som Du helt enkelt inte har råd att missa. Då kan det vara läge för ett sms lån/mobillån.

Netlender erbjuder garanterat låga kostnader och Du som låntagare får alltid bra service. Kom igång redan idag och förena dig till den trogna skaran kunder som alltid räknar med Netlender när det gäller sina kontantbehov och mobillån.Mobillån från Netlender

Mobillångivare Belopp Ränta/avgift Ansökningsavgift Snabbansökan
Netlender 1000 kr 0/150 kr 0 kr
Netlender 2000 kr 0/300 kr 0 kr
Netlender 3000 kr 0/450 kr 0 kr