Startsidan ››› Savelend

Savelend Smslån & Mobillån

Genom insatser av Ludwig Pettersson och andra entreprenörer och vänner så grundades Savelend.se 2013 efter ett antal diskussioner. Dess verksamhet hanteras av Savelend Sweden AB. Baserat i Gävle, är Savelend styrelseledamöter blandade även om de är anställda under Ola Lindholm.

Savelend är den bästa

Savelend kanske inte är som de traditionella lånföretagen – det kan hända att man hör om nackdelar med att få ett lån på företag som Savelend, till exempel höga räntor och räntor för snabblån. Vad Savelend erbjuder som traditionella långivare inte gör, är tillvägagångssättet och hur mycket man kan få låna. Även om traditionella företag kan erbjuda samma mängd lån, är Savelend fortfarande ett bättre val för sökande med betalningsanmärkningar, eftersom små låneansökningar i ett traditionellt företag ofta får dyra löptider. På sikt kommer detta att leda till större avgifter och dyrare räntor – överväg istället att skaffa ett lån hos Savelend.

Savelend är alltid ett bra lånealternativ

Traditionella företag frågar ofta de sökande var pengarna kommer att gå till – det leder ofta till en plågsamt lång process för både den sökande och låneföretaget. Liksom många andra företag erbjuder Savelend sms-lån och tar inte sina kunder för givet när det gäller att ge god service.Mobillån från Savelend

Mobillångivare Belopp Ränta/avgift Ansökningsavgift Snabbansökan
Savelend 3000 kr 0/0 kr 0 kr
Savelend 2000 kr 0/0 kr 0 kr
Savelend 1000 kr 0/0 kr 0 kr