Mobillångivare

Låna 12000 kr

Att låna 12000 kr är enklare än du först kan tro. Vare sig du vill låna till körkort, räkningar eller resa kan du hitta bra långivare nedan.

Med jämförelseverktyget får du en inblick långivarnas villkor och kan lätt jämföra dem mellan varandra. När du vill låna 12000 kr är det ofta inte möjligt att låna utan ränta, men här kan du lätt se vilka som har bäst villkor för just ditt lån.

Låna pengar utan inkomst

Att låna 12000 kr utan fast inkomst brukar inte vara några större problem, det finns många långivare som är villiga att låna ut mindre summor. Att låna pengar utan inkomst eller låna pengar med låg inkomst kan vara svårt när det kommer till större summor som för bolån och liknande. För lån med kort löptid och mindre summor gör långivarna bara en snabb översikt om du har möjlighet att göra en återbetalning med en kreditupplysning.

Samla dina lån

Det finns många fördelar med att samla lån och krediter på ett och samma lån i stället för att betala tillbaka många små lån. Med ett samlat lån kan du ofta få en bättre ränta mot att du i stället betalar tillbaka lånet under en längre tid. Det kostar att låna pengar i form av ränta och kortfristiga lån har ofta en mycket högre ränta än långsiktiga lån. Vanliga samlingslån erbjuder ofta en årsränta på 3–10% och det är ibland flera hundra gånger lägre ränta än på kortsiktiga lån.

Låna 12000 utan UC

”Låna utan UC” är en väldigt vanlig fras och det är för att om det görs en kreditupplysning genom UC, ett företag som tidigare hette Upplysningscentralen, så sparas man i deras register i 3 år. Det är inte tillåtet för långivare att låna ut pengar utan att göra en kreditupplysning på dig (läs mer på riksdagen.se). Och om du då finns med i UC:s register sedan tidigare kan det påverka hur bra lånevillkor du får från storbanker i framtiden.

Många långivare använder därför någon annan kreditupplysningstjänst som inte sparar register. Det finns också de som delar på en och samma kreditupplysning med många andra företag i stället för att ta ut en ny kreditupplysning vid varje lån. Detta ger dig en mycket bättre kreditvärdighet. Du kan läsa mer om detta på vår sida om lån utan UC.

Låna med betalningsanmärkning

Det är ofta inget problem att låna med betalningsanmärkning längre. De allra flesta långivare har förstått att en betalningsanmärkning inte är hela världen och inte heller ett särskilt bra mått på om du kan betala tillbaka ett lån eller inte. Därför tittar de ofta mycket mer på att du har en stabil inkomst även om den inte behöver vara så hög.

Låna med snabbt SMS-lån

Om du vill ha ett snabbt lån med pengar direkt samma dag kan du ta ett snabbt SMS-lån, (ibland också kallat Swishlån eller mobillån). Om du har fått en plötslig och oförutsedd utgift är detta en populär typ av lån som kan lösa ditt behov snabbt. Flera långivare erbjuder dig att låna 12 000 kronor, och många gånger mycket mer än så. För att kunna säkra ett snabbt mobillån behöver långivaren teckna ett avtal med din bank för att kunna göra direktbetalningar med snabb överföring. Att ansöka är både snabbt och enkelt.

Spara pengar med billigaste mobilabonnemang

Med ett billigt mobilabonnemang blir det ofta billigare att köpa en mobil, och det går att spara flera tusenlappar mot om du ska köpa utan mobilabonnemang. Istället för att köpa en mobil kontant för upp mot 12 000 kronor kan du teckna ett prisvärt mobilabonnemang som inte bara täcker upp för surf, samtal och sms, utan också för själva telefonen. Behöver du låna 12 000 kronor för att köpa en ny mobil eller kan du komma undan med att teckna det billigaste mobilabonnemanget?